Menu

JOIN ONZE DISCORD Wees als eerste op de hoogte van de laatste updates
en doe mee aan exclusieve events & giveaways!
JOIN 0 ONLINE SPELERS PLAY.MINEHUT.NL
Wat is er nieuw
Welkom op MineHut! Welkom op de MineHut Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

Informatie Nieuwe regels alts + Eiland Top

MineHut Server

Administrator
Administrator
Dag allemaal,

Naar aanleiding van de issues met betrekking tot alts de laatste tijd, hebben wij twee nieuwe regels toegevoegd welke te vinden zijn op minehut.nl/regels. Het gaat om het volgende:
  • Alt Gebruik: Het gebruik maken van alts is toegestaan, indien deze accounts een volwaardig lid zijn van het eiland. Het toelaten van alts door gebruik te maken van de "co-op" feature is niet toegestaan.

  • Alt Eilanden: Het maken van Alt Eilanden is niet toegestaan. Alt Eilanden zijn eilanden waarvan het enige doel is om een ander hoofdeiland te bevoordelen. De inkomsten hebben direct invloed op dit hoofdeiland.
Simpel gezegd is het nu niet meer toegelaten om een onbeperkt aantal co-ops aan een eiland toe te voegen, noch is het toegestaan om als alternatief een extra eiland aan te maken en daar alle alts op te plaatsen. Dit zorgt er voor dat spelers op een eerlijke manier alts kunnen gebruiken.

Daarnaast is vandaag de eiland top bekend geworden van laatste maandag, deze staat nu in het #eiland-top (Discord) kanaal. Wij streven er naar om deze uitslagen altijd binnen 48 uur bekend te maken, deze week is dit door het vele aantal issues wat wij opgelost hebben wat opgeschoven. De spelers die in aanmerking komen voor een reward hebben een Discord verzoek gekregen.

Dit weekend komt er een toffe update, dus houd vooral de site & Discord in de gaten!

- Team MineHut
 
Bovenaan