Menu

JOIN ONZE DISCORD Wees als eerste op de hoogte van de laatste updates
en doe mee aan exclusieve events & giveaways!
JOIN 0 ONLINE SPELERS PLAY.MINEHUT.NL
Wat is er nieuw
Welkom op MineHut! Welkom op de MineHut Community! Om deel te nemen aan ons forum en content te kunnen plaatsen dien je jezelf eerst te registreren! Klik hiervoor op de knop "Registeren" en volg de stappen in het volgende scherm. Heb jij al een account op onze community? Druk dan op de knop "Inloggen". Veel plezier!

MineHut Seizoen 2 | Vrijdag, 7 januari om 19:00

MineHut Server

Administrator
Administrator
Dag allemaal,

Het is even geleden sinds jullie van ons hebben gehoord! Achter de schermen zijn we druk bezig geweest om al jullie feedback te verwerken en met trots delen wij vandaag de bekendmaking van seizoen 2 op MineHut! Met dit nieuwe seizoen introduceren we tal van nieuwe features en zijn er een hoop problemen opgelost die voorkwamen in seizoen 1!

De speelervaring is flink verbeterd en we hopen jullie allemaal weer terug te zien tijdens de launch! Dit zal gebeuren op vrijdag, 7 februari om 19:00. Later vanavond zal de huidige server offline gaan voor onderhoud. Van de nieuwe server zijn al een aantal sneak peaks beschikbaar bij onze YouTuber partners!

@GraafJesse gaat ons dit seizoen helpen om leuke events voor jullie te organiseren! En we trappen gelijk al af met een treasure hunt, die rond 20:30 zal worden gehost op de dag van de launch! Bemachtig zoveel mogelijk kisten en ga vliegend van start met jouw nieuwe Skyblock eiland!

Hieronder volgt een samenvatting van de belangrijkste nieuwe features.


Bug Fixes
Tijdens seizoen 1 zijn er een aantal issues naar boven gekomen die het spelen op de server verhinderde. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het oplossen van de problemen en het grondig testen van de nieuwe server! Er is dus een grote verbetering in de werking van de al huidige features.

Builds & Eilanden
Een gloednieuwe spawn en een set unieke eilanden staan klaar om op gespeeld te worden, en zoals gewoonlijk zijn ze van alle gemakken voorzien! Kies uit 3 compleet nieuwe eilanden, en check de nieuwe crate, grinder en PvP areas in onze spawn. Het design is een stuk meer open en toegankelijk gemaakt, zodat jij alles makkelijk kunt vinden!

Minions
Minions zijn kleine wezentjes die op jouw eiland taken kunnen uitvoeren, en helpen mee met het verslaan van anderen in de Eiland Top! Deze nieuwe feature is in seizoen 2 toegevoegd en is beschikbaar in verschillende vormen en maten. Elke Minion heeft zo zijn eigen taak, zo zijn de volgende Minions beschikbaar:
  • Miner Minion: Kan worden ingezet om automatisch steenwaren te hakken
  • Slayer Minion: Kan worden ingezet om automatisch monsters aan te vallen
  • Collector Minion: Kan worden ingezet om automatisch items op te rapen
  • Healer Minion: Kan worden ingezet om automatisch andere minions te healen
  • Lumberjack Minion: Kan worden ingezet om automatisch houtwaren te hakken
  • Farmer Minion: Kan worden ingezet om automatisch crops te oogsten
  • Fisher Minion: Kan worden ingezet om automatisch vissen te vangen
  • Seller Minion: Kan worden ingezet om automatisch items te verkopen
De vaardigheden waarover elke Minion beschikt kunnen worden verbeterd door middel van upgrades met in-game geld, check hiervoor /minions upgrade. Elke upgrade zorgt er voor dat jouw Minion een taak nog beter, en nog sneller kan uitvoeren. Daarnaast kunnen Minions worden verbonden aan een Chest, en kan de naam voor iedere Minion worden aangepast. Zo zijn ze volledig naar wens in te stellen!

Met de introductie van Minions hebben wij het alt beleid aangepast. Het is nu niet langer toegestaan om met alt accounts AFK te staan en hiermee inkomsten voor een eiland te genereren. Mocht jij een extra hand willen hebben met het genereren van inkomsten, is er de mogelijk om een Minion te gebruiken. Elke speler krijgt standaard het limiet om 2 Minions te plaatsen op zijn/haar eiland, en in de store zijn pakketten beschikbaar om dit limiet nog verder uit te breiden.

Envoys
Ook nieuw dit seizoen is de toevoeging van Envoys! Dit zijn pakketjes die out de lucht vallen en elke 4 uur in de PvP arena terecht komen. Weet jij een Envoy te veroveren? Dan ben jij gegarandeerd van toffe rewards waarmee jij jouw eiland weer verder mee uit kunt breiden! Er zijn verschillende type rewards verstopt in elke envoy (Common, Uncommon en Rare), en de crates vallen op willekeurige plekken in de arena. Via het /envoy commando kun jij zien wanneer de volgende envoy plaats zal vinden!

Final Note
Wij zijn er helemaal klaar voor, en hopelijk jullie ook! Achter de schermen is deze update al weken in de voorbereiding, en we horen graag wat jullie van de nieuwe features vinden! Geef jouw feedback door een reactie achter te laten!

Tot morgen!
- Team MineHut
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan